Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /var/www/vhosts/expertisecentrum.org/httpdocs/site/wp-includes/compat.php on line 502

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /var/www/vhosts/expertisecentrum.org/httpdocs/site/wp-includes/pomo/translations.php on line 208
Expertisecentrum Groningen » Workshop Teamontwikkeling

Workshop Teamontwikkeling

De driedaagse Workshop Teamontwikkeling richt zich op teams/teamleden die de methode eens aan den lijve willen ervaren en zich daarnaast ook willen verdiepen in de achterliggende theorie, concepten en visie. De drie dagen worden niet aansluitend aangeboden; er zit telkens een tussenperiode tussen de verschillende trainingsdagen.

Over de achterliggende visie op ons opleidingsaanbod Teamontwikkeling vind je meer hier.

Aanbod najaar 2018
In het najaar starten we opnieuw met de Basisopleiding Mediation, de opleiding Family Mediation en Teamontwikkeling. Kijk onder \'opleidingsagenda\' voor meer details.

Wilt u meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan nu vrijblijvend een brochure aan

Brochure aanvragen
“Met veel plezier kijk ik terug op mijn ervaringen bij het Expertisecentrum Conflictmanagement. Tijdens de afgelopen jaren heb ik hier verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Naast de inhoudelijk prima lesdagen heb ik vooral ook de persoonlijke en hartelijke benadering van de mensen van het Expertisecentrum als heel warm en bijzonder ervaren. Het enthousiasme waarmee het vak mediation naar buiten wordt gebracht is enorm en ik kan dit opleidingsinstituut dan ook van harte aanbevelen! Janneke van der Meer, MfN-Registermediator. ”