Opleiding Waarderend Coachen

Opleiding Waarderend Coachen

De opleiding Waarderend Coachen lijkt qua benadering op onze opleiding Teamontwikkeling. Ook bij Waarderend Coachen gaan we uit van de principes van Appreciative Inquiry, te weten:

  • wat aandacht krijgt, groeit: aandacht voor het probleem maakt het probleem groter, aandacht voor situaties waarin het probleem er niet is of veel minder, doet een ander, positiever verhaal groeien;
  • van het bestuderen van positieve verhalen/succeservaringen leer je; door je ervan bewust te worden wat het geheim was van de succeservaring kun je ook in nieuwe situaties die kennis en toen getoonde vaardigheden gebruiken.

GERICHT OP HET INDIVIDU

Daar waar onze mediationopleiding gaat over conflicten tussen twee of drie personen en daar waar de opleiding Teamontwikkeling zich richt op teams of groepen, richt onze coachingsopleiding zich op het begeleiden van mensen die individueel gecoacht willen worden.

Aanbod najaar 2018
In het najaar starten we opnieuw met de Basisopleiding Mediation, de opleiding Family Mediation en Teamontwikkeling. Kijk onder \'opleidingsagenda\' voor meer details.

Wilt u meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan nu vrijblijvend een brochure aan

Brochure aanvragen
“In 2015 volgde ik hier met veel plezier en in een ongedwongen sfeer de Basisopleiding Mediation. De opleiders Chris en Malinka zijn ervaren mediators en trainers en kunnen daardoor veel praktijkervaring in de lessen inbrengen. Danique zorgt er vervolgens als opleidingsco√∂rdinator voor dat alles op rolletjes loopt. Wil je de opleiding tot mediator volgen √≥f zoek je een mediator? Dan is Expertisecentrum Conflictmanagement echt een aanrader! Richard Loos, juridisch medewerker bezwaar & beroep ”