Maatwerk

Maatwerk

Wij hebben een ruime ervaringing in het verzorgen van op maat gemaakte trainingen. In het recente verleden hebben we trainingen gegeven aan medewerkers van onder meer DUO, het UWV, Bureau Nationale Ombudsman, de gemeente Groningen, de Belastingdienst, de Hanzehogeschool Groningen, Movisie, de gemeente Leeuwarden, Samenwerkingsverband Passend Onderwijs Groningen, woningstichting Accolade en het UMCG. Veelal gaat het dan om trainingen waarin vaardigheden worden ontwikkeld om adequater om te gaan met gespannen situaties (waarbij je vaak zelf ook partij bent of door de ander gezien wordt als partij), lastige gesprekken te voeren of adequaat om te gaan met weerstand en heftige emoties. Inmiddels hebben we ook een intensieve tweedaagse training ‘Lastige Gesprekken’ ontwikkeld voor mensen die deze training niet in-company kunnen volgen.

Voor ons opleidingsaanbod geldt dat het altijd mogelijk is een bepaalde training of opleiding ook in-company te verzorgen. Ook ontwikkelen we op verzoek trainingen die niet standaard in ons opleidingsaanbod vertegenwoordigd zijn. In beide gevallen hebben we altijd eerst een uitvoerig gesprek met de opdrachtgever en eventueel een aantal potentiële cursisten zodat we onze training op de wensen en doelen kunnen afstemmen. Behalve op locatie kunnen de maatwerktrainingen ook plaatsvinden op onze trainingslocatie aan het H.W. Mesdagplein 16 in Groningen.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier.

Nieuwe website
Vanaf 1 oktober zijn ons trainingsinstituut Expertisecentrum Conflictmanagement en onze praktijkpoot Alter samen verder gegaan onder de naam Chris Bos & Partners. De proefversie van onze nieuwe site is inmiddels online: www.chrisbos-partners.nl. Neem gerust een kijkje!

Wilt u meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan nu vrijblijvend een brochure aan

Brochure aanvragen
“Met veel plezier kijk ik terug op mijn ervaringen bij het Expertisecentrum Conflictmanagement. Tijdens de afgelopen jaren heb ik hier verschillende opleidingen en trainingen gevolgd. Naast de inhoudelijk prima lesdagen heb ik vooral ook de persoonlijke en hartelijke benadering van de mensen van het Expertisecentrum als heel warm en bijzonder ervaren. Het enthousiasme waarmee het vak mediation naar buiten wordt gebracht is enorm en ik kan dit opleidingsinstituut dan ook van harte aanbevelen! Janneke van der Meer, MfN-Registermediator. ”