Home

Van harte welkom op de site van het Expertisecentrum Conflictmanagement. Wij zijn een door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) erkend instituut dat trainingen en opleidingen verzorgt op het gebied van mediation, teamontwikkeling en coaching.

Wij voelen ons betrokken bij onze cursisten en zijn ervan overtuigd dat leren in een persoonlijke, laagdrempelige en veilige sfeer niet alleen heel plezierig maar ook heel effectief is. Wat ons energie geeft in het opleiden en trainen van mensen, is de bijdrage die we kunnen leveren aan de persoonlijke groei van onze cursisten. Dat het daarbij vaak gaat over intermenselijk contact, interactiepatronen, psychologische mechanismen die een rol spelen in conflict- en crisissituaties is inspirerend, want deze onderwerpen blijven boeien en er vallen elke dag nieuwe dingen over te leren.

In Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel) hebben wij een sterke en toonaangevende positie opgebouwd; wij zijn er trots op dat ook steeds meer mensen uit andere delen van Nederland zich aangetrokken voelen tot onze visie en er heel bewust voor kiezen een training of opleiding bij ons te volgen.

Algemene Voorwaarden

Aanbod najaar 2018
In het najaar starten we opnieuw met de Basisopleiding Mediation, de opleiding Family Mediation en Teamontwikkeling. Kijk onder \'opleidingsagenda\' voor meer details.

Wilt u meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan nu vrijblijvend een brochure aan

Brochure aanvragen
“Het Expertisecentrum Conflictmanagement was voor mij totaal onbekend, maar wat voelde ik me er snel ‘thuis’. Na afloop van iedere lesdag had ik het gevoel dat ik wat had bijgeleerd. Ik heb met veel plezier de lessen van Chris en Malinka bijgewoond. Een echter aanrader! Didi Boskma, communicatieadviseur en adviseur crisisbeheersing ”