Welkom

Van harte welkom op de site van het Expertisecentrum Conflictmanagement. Wij zijn een door de Mediatorsfederatie Nederland (MfN) erkend instituut dat trainingen verzorgt op het gebied van mediation, teamontwikkeling en coaching.

Wij voelen ons betrokken bij onze cursisten en zijn ervan overtuigd dat leren in een persoonlijke, laagdrempelige en veilige sfeer niet alleen heel plezierig maar ook heel effectief is. Wat ons inspireert in het opleiden van mensen, is onze fascinatie met mensen en met menselijk gedrag en onze passie voor het vak dat zo rijk aan invalshoeken is dat je je altijd blijft ontwikkelen.

In Noord-Nederland (Groningen, Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel) hebben wij een sterke en toonaangevende positie opgebouwd; wij zijn er trots op dat ook steeds meer mensen uit andere delen van Nederland zich aangetrokken voelen tot onze visie en er heel bewust voor kiezen een training of opleiding bij ons te volgen.

RUIM EN VERNIEUWEND AANBOD

Naast de Basisopleiding Mediation bieden wij een aantal specialisaties aan voor mediators die verdere verdieping zoeken: de transformatieve mediation en de narratieve mediation zijn benaderingen die heel goed werken in doorlopende relaties (zowel in de privé- als werksfeer) waarin het vertrouwen en de onderlinge verbinding onder druk staan.

Wie zich uitgedaagd voelt door de complexiteit van intermenselijke interactie binnen organisaties, leert in onze opleiding Teamontwikkeling en Coaching professioneel groepen en individuen te begeleiden vanuit de visie dat je van je successen meer leert dan van je fouten.

Mediators die op het terrein van familieconflicten (scheiding, ouderschap, erfeniskwesties, etc.) aan de slag willen, leggen met onze opleiding Family Mediation (ook geaccrediteerd door de MfN) een stevig fundament onder hun mediationpraktijk.

Aan veel van onze activiteiten zijn door de Mediatorsfederatie Nederland Permananente Educatie punten (PE-punten) toegekend.

CRKBO_Instelling registerplein

Aanbod najaar 2018
In het najaar starten we opnieuw met de Basisopleiding Mediation, de opleiding Family Mediation en Teamontwikkeling. Kijk onder \'opleidingsagenda\' voor meer details.

Wilt u meer weten over een van onze opleidingen? Vraag dan nu vrijblijvend een brochure aan

Brochure aanvragen
“Het Expertisecentrum Conflictmanagement was voor mij totaal onbekend, maar wat voelde ik me er snel ‘thuis’. Na afloop van iedere lesdag had ik het gevoel dat ik wat had bijgeleerd. Ik heb met veel plezier de lessen van Chris en Malinka bijgewoond. Een echter aanrader! Didi Boskma, communicatieadviseur en adviseur crisisbeheersing ”